RWANDA DIRECT

Turneu mostër të shkurtër 01

Rwanda Silverback Mountain GorillaRD 01: Gorilla Ndjekja ditë udhëtim:

Largim 03.30 orë dhe kthimi 19.00 orë
Itinerar:
Një fillim shumë herët, por freskuese, ne të përzënë nëpër rrugët e qeta të Kigali, deri male me arna e mjegull mëngjes më poshtë dhe një makinë dredha-dredha nëpër peisazhet piktoreske e rrugës veri-perëndimore të vendit e një mijë kodra.
Udhëtimi do të marrë ju nga Kigali, deri në Kigali periferike hyjnë në krahinën e Ruhengeri pas një orë me makinë, ku Nyabarongo lumi do të ju shoqërojë nëpër pjesën e udhëtimit, amongst the cries of little children along the winding roads for empty water bottles or biscuits etc. 
Pas kalimit Nemba, peizazh spektakolar do të kapur ju, një herë në krye dhe vizibilitetin lejuar ju tani do të shohin Vullkani madhështor në distancë, habitat për Gorillas Mountain Rralla. Drita herët në mëngjes do të jetë e përkryer për amatore dhe fotograf profesional.
Ruhengeri Provinca është një nga zonat më të populluara dendur në Ruanda dhe një mund të vëreni atë, disa thonë se për shkak se ajo është quajtur ushqim-shporta e Ruandës. Qytet është një qytet tipik stacion kodër, mjaft e këndshme gjatë ditës dhe të ftohtë gjatë natës, bukuria është se mushkonja shumë pak, nëse ndonjë harrass mund t'ju.
Ju do të përzënë përmes 13 kilometra të fëlliqur, por rrugën e bukur, peizazh do të kënaq ty, strehimit përgjatë rrugëve do të ju amaze dhe njerëzit përgjatë rrugëve do të kapur zemrat tuaja. Ju tani do të hyjnë Kinigi bazën e maleve me fushat pyrethrumit dhe zinxhirit Majestic prej vullkaneve ndezur poshtë në ju.

visoke and KarisimbiNe mbërrijë direkt në pikën e raportimit Ku do grupet gorilla pa alokuar për gjurmuesit. Ju pastaj do të jetë i drejtuar në buzë të Parkut Kombëtar. Briefing by the park's guides/rangers on Do’s & Don'ts brenda parkut dhe kur afrohet Gorillat. You will now commence a heart throbbing “never-to-forget” tracking experience of a lifetime. Rangers profesional do të informojë të gjithë ju së bashku pyetjet e rrugës dhe përgjigja që ju mund të keni.
Ndjekja mund të marrë asgjë në mes 2-4 orë dhe do të fillojë në rreth 2000 meters/6500 këmbët e lartësi në shpatet e sipërme të vullkaneve. Koha aktuale me gorillat malore të rralla është rreth 1 orë pas së cilës ju backtrack në parking, freskohem në bujtinë (dreka opsionale në bujtinë Kinigi / Gorillat) Koha e lejuar për të përzënë liqeneve binjake të Burera & Ruhondo. Rreth 15-1600 hrs drive back to Kigali to your hotel/residence. 

Includes :

  • Transportit në 4 wheel drive me shofer / udhëzues + Ndihmat
  • Një Ndjekja Gorilla Leja
  • Pick up nga lokacioni i caktuar
  • Drop off në Kigali përreth 1800 hrs.

Përjashton:

  • Thirrjet telefonike,
  • Diversione Route
  • Këshilla për shofer / Guides

For more samples of tours in Rwanda, please visit Rwanda Safari Samples