RWANDA DIRECT

Turneu mostër të shkurtër 02

RD 02: Gorilla Tracking 1 night/Two Days Trip:
(Overnight in Kinigi Guesthouse or Mountain Gorillas Nest Hotel)

Day1:
We start around 09.00-10.00 orë, after a relaxing breakfast up the mountains with patches of morning mist evaporating below and a winding drive through the picturesque landscapes of the North-western route of the land of a thousand hills.
Udhëtimi do të marrë ju nga Kigali, deri në Kigali periferike hyjnë në krahinën e Ruhengeri pas një orë me makinë, ku Nyabarongo lumi do të ju shoqërojë nëpër pjesën e udhëtimit, amongst the cries of little children along the winding roads for empty water bottles or biscuits etc. Departure Kigali at 10.00 orë

kinigi guesthouse near the gorillasKinigi guesthouse restaurant

Itinerar:
Pas kalimit Nemba, peizazh spektakolar do të kapur ju, një herë në krye dhe vizibilitetin lejuar ju tani do të shohin Vullkani madhështor në distancë, habitat për Gorillas Mountain Rralla. Drita herët në mëngjes do të jetë e përkryer për amatore dhe fotograf profesional.
Ruhengeri Provinca quajtur tani Musanza është një nga zonat më të populluara dendur në Ruanda dhe një mund të vëreni atë, disa thonë se për shkak se ajo është quajtur ushqim-shporta e Ruandës. Qytet është një qytet tipik stacion kodër, mjaft e këndshme gjatë ditës dhe të ftohtë gjatë natës, bukuria është se mushkonja shumë pak, nëse ndonjë harrass mund t'ju.
Ju do të përzënë përmes 13 kilometra të fëlliqur, por rrugën e bukur, peizazh do të kënaq ty, strehimit përgjatë rrugëve do të ju amaze dhe njerëzit përgjatë rrugëve do të kapur zemrat tuaja. Ju tani do të hyjnë Kinigi bazën e maleve me fushat pyrethrumit dhe zinxhirit Majestic prej vullkaneve ndezur poshtë në ju.
Ne kontrolloni në në hotelin tuaj, shpaketoj, drekë në restorantin e hotelit dhe relaksohuni me frymë-marrjen pamje të zinxhirit Volcanoes. Pas drekës, vizitoni ne liqenet binjake të Burera / Ruhondo dhe një pije në mbrëmje në shtëpizë Virunga, përzënë përsëri në hotel për darkë dhe një natë në fillim.

Kinigi guesthouseKinigi guesthouse outside terras

rwanda mountain gorillas nestrwanda mountain gorillas nestrwanda mounatin gorillas nestrwanda mounatin gorillas nestDitë 2:
Pas një mëngjes herët, por të lehta, raportojnë tek Zyrat ORTPN për regjistrim formal dhe njoftimet pista. Ju pastaj do të jetë i drejtuar në buzë të Parkut Kombëtar. Briefing by the park's guides/rangers on Do’s & Don'ts brenda parkut dhe kur afrohet Gorillat. You will now commence a heart throbbing “never-to-forget” tracking experience of a lifetime. Rangers profesional do të informojë të gjithë ju së bashku pyetjet e rrugës dhe përgjigja që ju mund të keni.
Ndjekja mund të marrë asgjë në mes 2-4 orë dhe do të fillojë në rreth 2000 meters/6500 këmbët e lartësi në shpatet e sipërme të vullkaneve. Koha aktuale me gorillat malore të rralla është rreth 1 orë pas së cilës ju backtrack në parking, freskohem në bujtinë (dreka opsionale në bujtinë Kinigi / Nest Gorillat). Rreth 15.00-16.00 hours drive back to Kigali to your hotel/residence. 

Përfshin:

 • Pick up nga lokacioni i caktuar.
 • Transportit në 4 wheel drive makinë me shofer / udhëzues + Ndihmat
 • Një ndjekja Gorilla leje
 • Fjetja në Hotel Gorillat fole në pjesën binjak me mëngjesin.
 • Porterage
 •  Drop off in Kigali around 18.00 orë.

 Excludes:

 • Thirrjet telefonike, lavanderi etj
 • Ushqimi dhe pijet
 • Diversione Route
 • Këshilla për shofer / Guides
 • Items not listed in the “included”

For more safari samples in Rwanda, please visit Rwanda Safari Samples.