RWANDA DIRECT

Други турнеја примероци

(А)  PURE GORILLA TRACKING EXPERIENCES IN Rwanda:

rwanda in the mistMGS / Р / 001:
Два дена / една ноќ горила Следење на Сафари,
MGS / Р / 002:
Три дена / две ноќи Двоен горила Следење Сафари,
MGS / Р / 003:
Три дена / две ноќи горила и Златниот мајмуни Трекинг Сафари,
MGS / Р / 004:
Три дена / две ноќи горила Следење & Диан Fossey Гробот Сафари,
MGS / Р / 005:
Три дена / две ноќи горила Следење & Mt. Bisoke Пешачењето сафари.

Сафари почетна точка: Кигали град.
Сафари крајната точка: Кигали град

Monkey Rwanda(Б)  PURE PRIMATE SAFARIS IN RWANDA:

MGS / Р / 010:
9 дена / 8 ноќи на шимпанзото Трекинг, Colobus мајмуни, и природата прошетки во Nyungwe шума национален парк, во комбинација со горила Следење, и Златна мајмуни Трекинг сафари во Вулканите Национален парк.

(C)  CLASSIC & Приматот сафари во Руанда:

MGS / Р / 020:
7 дена / 6 ноќи на горила следење, Златна мајмуни војна во Вулканите Национален парк, во комбинација со класичен савана дивиот свет игра дискови / игра гледање во Akagera национален парк.
MGS / Р / 021:
11 дена / 10 ноќи на класичен савана дивиот свет игра дискови / игра гледање во Akagera национален парк, Шимпанзо Трекинг, Природата прошетки во Nyungwe шума национален парк, и горила и Златниот мајмуни војна во Вулканите Национален парк.

Влезна точка: Кигали град
Излезна точка: Кигали град

wildlife(D)  Mountain Gorilla RWANDA AND UGANDA SAFARIS:

MGS / RU / 030:
12 дена / 11 ноќи на горила и Златниот мајмуни војна во Вулканите Национален парк, Руанда, и прекрасен класична игра дискови & игра гледање во познатиот кралицата Елизабета национален парк, Уганда.
MGS / RU / 031:
16 дена / 15 ноќи на горила и златни мајмуни војна во Вулканите Национален парк, Руанда, во комбинација со claassic савана играта дискови во кралицата Елизабета национален парк, Шимпанзо војна во Kibale национален, и игра дискови / игра гледање во MURCHISON паѓа национален парк, во Уганда.

Влезна точка: Кигали аеродром, Руанда.
Излезна точка: Ентебе аеродром, Уганда.

MGS / UR / 032:
21 дена / 20 ноќи сафари, покривање Езеро Mburo кралицата Елизабета национални паркови, Езерото Bunyonyi, во Уганда, и шимпанзо и природата прошетки во Nyungwe национален парк, и gorill и Златен мајмуни војна во Вулканите Национален парк, во Руанда.

Влезна точка: Ентебе аеродром, Уганда.
Излезете точка: Кигали аеродром, Руанда.

For more safari samples in Rwanda, please visit Rwanda Safari Samples.