RWANDA DIRECT

Mision

Ne shpresojmë për të krijuar një mjedis ku ne mund të sjellë turistë dhe Operatorët turistikë vendas së bashku në një mënyrë që të dyja palët mund të gëzojë të mirën e saj.
Ne vendosëm që të përdorin faqet web për të promovuar këtë vend të bukur!
Në këtë mënyrë ne përpiqemi të stimulojnë interesimin për Ruandën si një destinacion pushimi për udhëtarët që duan të shohin dhe të gëzojnë Afrikën e vërtetë, ndoshta si një zgjatje e qëndrimit të tyre në një vend tjetër afrikan apo vetëm si udhëtim i tyre kryesor në Afrikë.
 
Le të jetë i sinqertë!
Nuk janë miq shumë të cilët e njohin Ruanda mirë se vetë populli Rwandese?
Nëse kemi marrë vëmendjen tuaj për Ruandën pas vizituar faqet tona të internetit, dhe ju e konsideroni ose të dëshironi për të planifikuar një vizitë, ju lutem le të ju ndihmojë për t'iu përgjigjur pyetjeve të mundshme dhe për të dëgjuar dëshirat tuaja.
Ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur dhe nëse është e nevojshme, ne mund të sigurojë një kontakt nga një prej Ruanda e operatorëve turistikë të shkëlqyera.
Së bashku me ta ju mund të planifikoni pushimet e një kohë të jetës!
Ruanda është një nga vendet më të sigurta dhe më të pastra të Afrikës. Udhëtim është e përballueshme dhe bukuri natyrore të kësaj toke të Njëmijë Hills do të vënë një magji mbi ju. Jini të kujdesshëm për të mos merrni addicted për këtë vend dhe popullsia e saj si ne e bëmë.
Ruanda është një vend që është bërë për Përgjegjës Udhëtim.