RWANDA DIRECT

Мисија

Се надеваме дека ќе се создаде средина каде што може да донесе туристи и локални тур-оператори заедно на таков начин што двете страни можат да уживаат во корист на тоа.
Решивме да го користите веб-сајтови да се промовира оваа прекрасна земја!
На овој начин ние се обидуваме да го поттикне интересот за Руанда како дестинација за одмор за патници кои сакаат да видат и да уживаат во вистинска Африка, можеби како продолжување на нивниот престој во друга африканска земја или само како нивен главен посета на Африка.
 
Дозволете ни да бидам искрен!
Таму не се многу водичи кои знаат Руанда подобро од Rwandese самите луѓе?
Ако добивме вашето внимание за Руанда по посетата на нашиот веб-сајтови, и ќе се разгледа или сакате да се планираат посета, молам дозволете ни да ви помогне да одговори на можните прашања и ги слушате вашите желби.
Ние ќе одговориме што е можно побрзо, а ако е потребно, ние може да обезбеди некој контакт од еден од одличен тур-оператори во Руанда.
Заедно со нив можете да планирате на одмор на животот време!
Руанда е една од најбезбедните и најчистите земји во Африка. Патување е прифатлива и природната убавина на оваа земја на Илјада Хилс ќе се стави магија врз вас. Се внимателни да не се зависници од оваа земја и нејзиното население, како ние го сторивме.
Руанда е земја која е направена за Одговорен Патување.