RWANDA DIRECT

Kontakt

Për informacion në lidhje qepur bërë safaris për gorillat malore apo primat të tjera, safaris kafshë të egra, turne kulturore, rezervim hoteli (vetëm në kombinim me shërbimet e tjera!), etj. na kontaktoni bij e-mail dhe ne do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur.

Komentet apo pyetjet janë të mirëpritura.

E-mail formë kontakti të drejtpërdrejtë Ruandë
* indicates required field

 

Informacione të rëndësishme për: Rezervime hoteli

Dear turist,
Web faqet Ruanda keni vizituar janë krijuar dhe mirëmbahet nga Ruanda drejtpërdrejtë, në mënyrë që të promovojë turizmin në Ruandë dhe do t'ju japë një ide vizuale të asaj që ju mund të presin kur ju shkoni atje.
Këto faqet e internetit nuk janë të lidhura me të lozhave apo destinacione të vetë.
Kjo implikon se ne vetëm mund të bëjmë rezervimet tuaja hoteliere në kombinim me shërbimet e tjera, si safaris dhe turne të tjera!
Operatorët turistikë vendas e di Ruanda si asnjë tjetër dhe ata mund të ju tregojnë se vendi në të gjithë bukurinë e saj
Dhe ju nuk do të zhgenjeheni kur ju përdorni ka ekspertizën!

Qëllimi Ruanda drejtpërdrejtë kryesor është për të sjellë turistik dhe Operatorët turistikë vendas së bashku, në një mënyrë që ajo mund të jetë e dobishme për të dyja palët!

Mostrat turne ne ju tregojnë, janë vetëm të ju jap një ide. Ne mund të krijojë qepur tuaja bëra safari, kur ju na tregoni se çfarë ju doni.

Ju lutemi hidhini një sy këtu për disa:
 tour samples. turne të shkurtër, Turne të tjera.

 

Kind regards,
Ruanda Direct