RWANDA DIRECT

Контактирајте

За информации за наменска сафари на планината горилата или други примати, флора и фауна, сафари, културни тури, Хотелот резервација (само во комбинација со други услуги!), итн. контактирајте не bij e-mail и ние ќе одговориме во најкраток можен рок.

Коментари или прашања се добредојдени.

Е-пошта формуларот за контакт во Руанда Директен
* indicates required field

 

Важни информации за: ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

Почитувани туристички,
На Руанда веб-сајтови кои сте ги посетиле се создадени и одржувани од страна Руанда Директен, со цел да го промовира туризмот во Руанда и да ви даде визуелна идеја за она што можете да очекувате кога ќе одиме таму.
Овие веб-сајтови не се поврзал со домови или дестинации себе.
Ова имплицира дека ние може само да го направите вашиот хотелски резервации во комбинација со други услуги, како сафари и други тури!
Локалните тур-оператори знаат Руанда како ниедна друга и тие може да ви покаже таму земја во сета своја убавина
А вие не ќе го жалам кога ќе го користите има експертиза!

Руанда Директен главна цел е да се донесе на туристичките и на локалните тур-оператори заедно, на начин на кој тоа може да биде корисно за двете страни!

Турнејата примероци ние ќе ви покаже, се само за да ви даде идеја. Можеме да се создаде своја сопствена наменска сафари кога ќе ни кажете што сакате.

Ве молиме погледнете тука за некои:
 tour samples. кратки патувања, други тури.

 

Со почит,
Руанда Директен