RWANDA DIRECT

Mons Gorillas

Rwanda Gorilla with babyMontem orci (Beringei orci beringei) sit alterum de duobus, subspecies orientalium Gorillas. Quod solum invenitur in Central Africa montes Virunga molaris, intra tres nationalibus parcis: Mgahinga, in occidentem hibernum Uganda; Vulcanorum, in aquilonem occasu Rwanda; et Virunga, Respublica Popularis Congensis orientalem (DRC). Quod quidam dicunt quod in Uganda scriptor populatio Bwindi Bwindi impenetrabilia silvæ tertium subspecies, licet non formalem taxonomic descriptionem evulgavit.

Montem habet amplius orci orci atque nigrior, quam alii species capillorum, ut ipsum excelsis habitabit, et altitudines peregrinatione stillabunt in lociis ubi temperaturis infra rigentem. Ut vitae aptari alios non humana super terram primatem, et pedes eius similes hominibus maxime. Gorillas potest idem per naribus unicum singuli clauorum; investigatores saepe imagines pro naribus et exempla, idem et adipiscing.

 

Montem orci, sicut omnes gorillas, multumve sexually dimorphic, fere duplo quam feminae maribus appendens. Puberes ossea etiam acutior in vertice cristas (sagittalis) et reduxit (nuchal) capitibus eorum, dans capita magis figura conoidis. Haec cristas appulerat ingens multitudo musculos maxillarum. Hae feminae adultae cristas, sed multo minus pronuntiata.
Puberes vocantur silverbacks. Cum ad pubertatem, vel sella cinereo capilli CANUS succrescere terga. In dorso pilis brevioribus aliarum corporis partium est, et brachium eorum praecipue pilis longis. Erectis, mares pervenire 1.5–1.8 m (5–6 ft) in altitudine, brachium span 2.25 m (7 ft 6 in) et gravet CCIV–227 kg (450–500 LB).

Montem orci sit primo et terrestria quadripedalis. Autem, Quod si ascendero in arboribus fructiferis per ramos potest portare pondera, est potens ad currendum, et bipedally 6 m (20 ft). Sicut omnia alia multa simias quam homines, eius crura brachiaque longior. Movet per talum-ambulantem (sicut communem chimpanzee, sed dissimilis Bonobo et utraque species orangutan), suo pondere ad sustentandi terga falcatam digitos potius quam palmas.

Mons est orci diurno, inter promptissimos 6:00 a.m. et 6:00 p.m. Multi ex his horis defecérunt manducans, ut magna quantitates cibi sunt necessaria ad sustentationem eius ingentem molem. Cibaria in eam mane, requiescit in sero et mane circa mediam, et iterum post meridiem in eam cibaria nocte requiescens. Superaedificat unusquisque orci nidum ad somnum in a circuitu virentia, exstruendis nova quavis vespera. Nisi quod infantes matribus nidum in eodem loco somnum. Cum sol sit amet dormientis circa exeunt 6 in, Aequaliter Nubila nisi cum frigida; Tunc saepe diutius nidos.