RWANDA DIRECT

Vuorigorillojen

Rwanda Gorilla with babyMountain Gorilla (Gorilla beringei beringei) kuuluu kaksi alalajia Itä Gorillas. Sitä löytyy vain Virunga tulivuorien Keski-Afrikan, kolmen kansallispuistot: Mgahinga, Lounais-Ugandassa; Tulivuoret, Luoteis-Ruandassa; ja Virunga, itäisessä Kongon demokraattisessa tasavallassa (DRC). Jotkut väittävät, että Bwindi väestön Ugandan Bwindi käsittämätön Forest on kolmas alalajia, Vaikka mitään virallista taksonominen kuvaus on julkaistu.

Mountain Gorilla on pidemmät ja tummemmat hiukset kuin muut gorilla lajit, jotta se elää suurissa korkeuksissa ja matka alueelle, jossa lämpötila laskee pakkasen puolelle. Se on sopeutunut elämään maassa enemmän kuin mikään muu kädellinen, ja sen jalat suurin muistuttavat ihmisellä. Gorilloja voidaan tunnistaa nenän tulosteet ainutlaatuisia kuhunkin yksittäiseen; Tutkijat käyttävät usein valokuvia ja piirroksia sekä nenän tunnistamisessa ja seurannassa.

 

Mountain Gorilla, kuten kaikki gorillat, on erittäin yliseksuaalisuus, miehillä yleensä painaa kaksi kertaa niin paljon kuin naisilla. Aikuiset miehet, myös voimakkaampia luinen töyhtöjä päällä (sagittaalinen) ja takaisin (niskajäykkyys) niiden kalloja, he antavat johtaa entistä kartiomainen. Nämä harjanteet ankkuroi massiiviset lihakset suurten leukojen. Aikuiset naiset myös nämä vaakunat, mutta ne ovat paljon vähäisempiä.
Aikuiset miehet kutsutaan silverbacks. Kun ne saavuttavat sukukypsyyden, satula on harmaa tai hopeanvärinen hiukset kehittää selässään. Karva selässä on lyhyempi kuin useimmat muut ruumiinosat, ja käsivarren karvat on erityisen pitkä. Pystyssä, urokset saavuttaa 1,5–1.8 m (5–6 ft) korkeus, joiden varsi jänneväli 2.25 m (7 ft 6 sisään) ja painaa 204–227 kg (450–500 lb).

Mountain Gorilla on pääasiassa maa-ja neljällä jalalla. Kuitenkin, se kiipeä hedelmäsatoon tarhassa, jos oksat voi kantaa sen painon, ja se pystyy käyttämään bipedally jopa 6 m (20 ft). Kuten kaikki ihmisapinoiden muut kuin ihmisten, sen kädet ovat pidemmät kuin sen jalat. Sen liikkuva nivel-kävely (kuten yhteisen simpanssi, mutta toisin Bonobo ja molemmat orangutan lajeja), tukemaan sen painoa selkään sen kaareva sormien sijaan palmujen.

Mountain Gorilla on päivittäinen, Aktiivisimmat välillä 6:00 a.m. ja 6:00 p.m. Monet aikoina käytetään syövät, niin suuria määriä ruokaa tarvitaan ylläpitämään valtavia bulk. Se Nurmirehut aikaisin aamulla, lepää aikana myöhään aamulla ja puoliltapäivin, ja iltapäivällä Nurmirehut uudestaan ​​ennen lepää yöllä. Jokainen gorilla rakentaa pesän ympäröivä kasvillisuus nukkumaan, rakentaa uusi ilta. Vain lapsille nukkuvat samassa pesässä kuin äitien. He jättävät nukkuminen sivustoihin, kun aurinko nousee noin 6 at, paitsi jos se on kylmä ja pilvinen; Sitten he usein asua pidempään pesiä.