RWANDA DIRECT

Mountain Gorillas

Rwanda Gorilla with babyMountain Gorilla (Gorilla beringei beringei) on üks kahest alamliik Ida gorillad. On leitud ainult Virunga vulkaaniline mägedes Kesk-Aafrika, kolme rahvusparki: Mgahinga, Edela-Uganda; Vulkaanid, Loode-Rwanda; ja Virunga, Ida-Kongo Demokraatlik Vabariik (Kongo Demokraatliku Vabariigi). Mõned väidavad, et Bwindi elanikkonnast Uganda Bwindi Läbitungimata Forest on kolmas alamliik, Kuigi ametlikku taksonoomiline on avaldatud.

Mountain Gorilla on pikemad ja tumedamad juuksed kui teised gorilla liigid, mis võimaldab tal elada suurtel kõrgustel ja reisi kohta, kus temperatuur langeb alla nulli. See on kohandatud elu kohapeal rohkem kui ükski teine ​​ahviliste, ja tema jalad kõige sarnanevad inimesed. Gorillad saab kindlaks nina prints unikaalne iga üksiku; Teadlased kasutavad sageli fotod ja pildid ninad identifitseerimise ja seire.

 

Mountain Gorilla, nagu kõik gorillad, On väga seksuaalselt dimorfsetesse, meestel tavaliselt kaaluvad kaks korda rohkem kui naised. Täiskasvanud mehed on ka rohkem väljendunud kondine riste peal (sagittal) ja tagasi (kuklakangestus) nende pealuud, andes oma pead rohkem kooniline kuju. Need riste ankrusse tohutu lihaseid oma suure lõuad. Täiskasvanud emased on ka neid riste, kuid nad on palju vähem väljendunud.
Täiskasvanud mehed on kutsutud Silverbacks. Kui nad saavutavad suguküpsuse, sadul halli või hõbedast värvi juuksed arendab nende selja. Juuksed seljal on lühem kui enamikus teistes kehaosades, ja nende arm juuksed on eriti pikk. Püsti, meestel jõuda 1,5–1.8 m (5–6 ft) kõrgus, õlaga span 2.25 m (7 ft 6 sisse) ja kaalutakse 204–227 kg (450–500 lb).

Mountain Gorilla on peamiselt maismaa ja quadrupedal. Aga, see roniks vilja puud kui oksad võivad viia selle kaal, ja see on võimelised töötama bipedally kuni 6 m (20 ft). Nagu kõik inimahvide peale inimese, tema käed on enam kui tema jalad. See liigub poolt vait-walking (nagu Šimpans, kuid erinevalt Bonobo ja nii orangutang liigid), toetades tema kaal selja oma kaardus sõrme asemel oma peopesad.

Mountain Gorilla on ööpäevase, Kõige aktiivsem vahel 6:00 a.m. ja 6:00 Pärastlõunal. Paljud neist tundidest kulub söömine, kui suures koguses toitu, tuleb tagada selle tohutu lahtiselt. See rohusöötade varahommikul, ajal toetub hilisel hommikul ja keskpäeva paiku, ja pärastlõunal ta rohusöötade uuesti enne puhkavad öösel. Iga gorilla ehitab pesa ümbritsevast taimestikust magada, ehitamise uue igal õhtul. Ainult imikud magada samas pesas kui nende emad. Nad jätavad oma magamiskotid saite, kui päike tõuseb umbes 6 olen, välja arvatud juhul, kui on külm ja pilvine; siis nad sageli kauem pesade.