RWANDA DIRECT

Intore

intore dancerThe "Intore", dikur elita e ushtrisë tradicionale Ruandë, nuk ishin trajnuar vetëm si ushtri, por edhe in kërcim së larti dhe valle. Ata ishin të njohur për teknikën e ka shquar i lejuar ata të hidhen mbi 2m40. Intore U bë i njohur në mbarë botën si valltare në 1958 Kur Expo Botërore u mbajt në Bruksel. Valltarët Intore Sot janë pjesë e folklorit të pasur Ruandë.<p> Valle Warriors është një xhevahir i trashëgimisë koreografik e Ruandës. Veshur me një mane bërë të fibrave sizal,&nbsp; Tied up on ankles, Këmbanat e gërvisht pak në çdo hap, duke i dhënë një ritëm Warriors Dance tronditës. Throughout the Intore&nbsp; ballet, physical confrontation turns into artistic rivalry and then at "the end" del në një përqafim të fuqishëm të luftëtarëve. Ky është gjesti më i artistik i miqësisë, Ndihma e ndërsjellë dhe mbrojtje.