RWANDA DIRECT

PërGorilla family in RwandaRuanda Direct është një udhëzues online udhëtimit për Ruandën. We provide information about the tourist attractions in and interesting information about Rwanda. You will find information about the mountain gorillas, Lake Kivu, Pyll Nyungwe, Akagera Park, balerin baterist, birding, golfit(s) dhe hotelet, llozha dhe strehimet e tjera.

Ruanda Direct is an initiative from Mountain Gorilla Safaris (MGS).  MGS combines people who are interested to visit East Africa, with a select group of local tour operators in Rwanda and the other East African countries, in order to promote their countries and their possibilities.
Duke punuar së bashku dhe kontrollin e shërbimeve të ofruara për turistët është e mundshme për të ofruar itineraret me cilësi të lartë për njerëzit që duan të kenë një festë e një kohë të jetës.

Ruanda është fjalë për fjalë "e gjelbër” në industrinë e mundshëm të turizmit me një grup të produkteve që kanë ende për t'u shfrytëzuar dhe të ekspozuar ndaj botës.
Peisazhet spektakolare, volcanos madhështor, plantacione çaji mozaik, liqene të shumta piktoreske, dredha-dredha lumenj, pyjet misterioze dhe spektakolare janë disa nga atraksionet që ky vend i vogël ende të ndryshme mund të ofrojnë për vizitorët dhe vendasit njësoj.

Aktualisht vendi është avokon turizmin si burim parësor në reduktimin e varfërisë, paqe dhe pajtim dhe aktivitetet e bazuara në komunitet, dhe ky fokus ka vënë anëtarët aktive dhe pasive për të luajtur një rol të rëndësishëm në këtë burim të pashfrytëzuar në Ruanda dhe rajonet fqinje.

We offer possebilities to visit Rwanda as wel for backpackers as well as for the tourist who are looking for the high end accommodations and services. And between those two extremes there is an enormous variety of possebilities.

But for now we like you just to read about this unique and beautiful country and after that ………………….

Ejani dhe kënaquni Ruanda