RWANDA DIRECT

ЗаGorilla family in RwandaРуанда Директен е онлајн туристички водич за Руанда. We provide information about the tourist attractions in and interesting information about Rwanda. You will find information about the mountain gorillas, Езерото Киву, Nyungwe шума, Akagera Парк, на Intore танчери, birding, терен за голф(на) и хотелите, поднесува и други сместување.

Руанда Директен is an initiative from Mountain Gorilla Safaris (MGS).  MGS combines people who are interested to visit East Africa, with a select group of local tour operators in Rwanda and the other East African countries, in order to promote their countries and their possibilities.
Работејќи заедно и контрола на услугите кои ги нуди на туристите е можно да се испорача висококвалитетни правци кон луѓе кои сакаат да имаат одмор на животот време.

Руанда е буквално "зелена” во потенцијална туристичка индустрија со низа на производи за кои допрва треба да бидат експлоатирани и изложени на светот.
Спектакуларни пејсажи, величествен Volcanos, мозаик чај насади, бројни живописните езера, ликвидација реки, мистериозни и спектакуларен шуми се неколку од атракции дека овој мал но сепак разновидна земја можат да понудат на посетителите и државјани слично.

Во моментов во земјата се залага за туризам како примарен извор во намалувањето на сиромаштијата, мир и помирување и заедницата активности, и овој фокус ја стави активни и пасивни членови да играат важна улога во оваа неискористен ресурс во Руанда и соседните региони.

We offer possebilities to visit Rwanda as wel for backpackers as well as for the tourist who are looking for the high end accommodations and services. And between those two extremes there is an enormous variety of possebilities.

But for now we like you just to read about this unique and beautiful country and after that ………………….

Дојдете и уживајте во Руанда